Založ si blog

WANTED, but only alive! Alebo hľadajú sa programátori, marketéri, bloggeri, grafici…

Start up projekt feegloo.com prináša novú príležitosť, ako sa môžete stať súčasťou realizačných tímov zaujímavých projektov, spolupracovať na nich, ovplyvňovať ich smerovanie a podieľať sa na ich zisku. V hre je veľmi veľa, pre členov, ktorí sa zapoja do projektov cez feegloo.com je v niektorých prípadoch vyčlenených až 60% zisku z projektov. A to môže byť pri úspešnom projekte veľmi zaujímavý balík peňazí.

feegloo.com v súčasnosti verbuje prvých členov do svojich tímov. Hľadáju sa programátori, grafici, animátori, bloggeri, novinári, marketéri ale aj iné profesie. V súčasnosti je možné vstúpiť do pracovného tímu projektu WorkingPark ale aj samotného feegloo.com. Každý z projektov má pripravený vlastný biznis model a v blízkej budúcnosti plánuje realizovať prvé zisky.

Veľmi zaujímavou je aj možnosť stať sa členom realizačného tímu, ktorý sa bude podieľať na zrodení novej mobilnej aplikácie costFREEpark.com. Zakladajúci členovia majú garantovaný podiel zo zisku projektu. V príprave sú už aj ďalšie projekty, ktoré bude feegloo.com postupne zverejňovať.

feegloo.com je obrovská príležitosť pre Čechov a Slovákov ako sa stať súčasťou projektov, ktoré majú globálne úmysly. Pretože, ten kto prvý príde, ten viac vezme.

Vo feegloo sa stačí jednoducho rozhodnúť na čom chceš pracovať, pustiť sa do práce, pravidelne zverejňovať svoje výsledky a užívať si odmenu.

 

Rakúski hotelieri už čoskoro obdržia prehľady o záujemcoch na sezónne práce.

28.09.2012

Hotelieri v rakúskych Alpách sa začínajú pripravovať na prichádzajúcu sezónu. Tak ako aj po minulé roky, tak aj teraz budú hojne využívať slovenskú a českú pracovnú silu. WorkingParku už o týždeň začne aktívne rozosielať informácie o záujemcoch, ktorí sa prihlásili na tieto práce. Preto ak máte záujem uchádzať sa o tieto sezónne práce, vytvorte si pracovný [...]

WorkingPark hýbe pracovnou silou v slabších regiónoch

27.09.2012

Regióny s vysokou nezamestnanosťou dostanú novú injekciu. WorkingPark prináša nástroj, ktorým sa mu darí rozhýbať pracovnú silu. Dôležité je aby boli ľudia ochotní vycestovať za prácou. Nezáleží na tom, či sú uchádzači ochotní vycestovať len po hranice štátu alebo nemajú problém s prácou v zahraničí.Dôležité je aby pracovná sila, ktorá čaká doma [...]

Nenechávajte svoj talent a schopnosti nevyužité!

21.09.2012

Internet a jeho možnosti nám priniesol mnoho pozitívneho. Pre niektorých je hlavne zábavou, pre druhých je to pracovný nástroj. Tieto dva svety sa spojili vo feegloo.com. Pretože pracovať na niečom čo ma baví je zábavou, pracovať na úlohách, ktoré sú vlastne mojim koníčkom je tiež zábavou, lenže mať z toho aj finančný prospech je zároveň aj prácou. Čo všetko [...]

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 21
Celková čítanosť: 38033x
Priemerná čítanosť článkov: 1811x

Autor blogu

Kategórie