WANTED, but only alive! Alebo hľadajú sa programátori, marketéri, bloggeri, grafici…

23. septembra 2012, martinmfx, Nezaradené

Start up projekt feegloo.com prináša novú príležitosť, ako sa môžete stať súčasťou realizačných tímov zaujímavých projektov, spolupracovať na nich, ovplyvňovať ich smerovanie a podieľať sa na ich zisku. V hre je veľmi veľa, pre členov, ktorí sa zapoja do projektov cez feegloo.com je v niektorých prípadoch vyčlenených až 60% zisku z projektov. A to môže byť pri úspešnom projekte veľmi zaujímavý balík peňazí.

feegloo.com v súčasnosti verbuje prvých členov do svojich tímov. Hľadáju sa programátori, grafici, animátori, bloggeri, novinári, marketéri ale aj iné profesie. V súčasnosti je možné vstúpiť do pracovného tímu projektu WorkingPark ale aj samotného feegloo.com. Každý z projektov má pripravený vlastný biznis model a v blízkej budúcnosti plánuje realizovať prvé zisky.

Veľmi zaujímavou je aj možnosť stať sa členom realizačného tímu, ktorý sa bude podieľať na zrodení novej mobilnej aplikácie costFREEpark.com. Zakladajúci členovia majú garantovaný podiel zo zisku projektu. V príprave sú už aj ďalšie projekty, ktoré bude feegloo.com postupne zverejňovať.

feegloo.com je obrovská príležitosť pre Čechov a Slovákov ako sa stať súčasťou projektov, ktoré majú globálne úmysly. Pretože, ten kto prvý príde, ten viac vezme.

Vo feegloo sa stačí jednoducho rozhodnúť na čom chceš pracovať, pustiť sa do práce, pravidelne zverejňovať svoje výsledky a užívať si odmenu.